BABY ART Print Frame white & grey
p.t. udsolgt

BABY ART Print Frame white & grey

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
169 kr
135 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 34 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A034670

BABY ART Print Frame white & grey
Baby Art

PRINT FRAME hvid & grå
Artikelnummer: 34120050

Du kan nemt og hurtigt lave et aftryk af din babys hånd eller fod med Baby Art Print. BABYART Print leveres sammen med en smuk billedramme.

Størrelse alt efter ramme: 17,5 x 17 x 2 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Baby Art

Baby Art – Bevar de særlige øjeblikke

Et unikt aftryk af babymaven eller et aftryk af babyens hænder eller føder i en sød og flot ramme er en fantastisk gave til bedsteforældrene eller andre nære og kære. Baby Art gør det nemt at lave personlige og særlige gibsaftryk. Endvidere bliver det endnu nemmere, da der med hvert produkt medfølger en klar vejledning. Alle produkter fra Baby Art er dermatologisk testet og harmløse for babyens hud. Med Baby Art kan du bevare de særlige og lykkeligeste øjeblikke i livet og skabe et flot minde. Et minde, som du vil kunne se tilbage på længe, også selv når fuglen er fløjet fra reden.