AXKID Connect Pad Sort
-45%
Vejl. pris¹
749 kr
Pris
415 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
334 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A304653

EAN: 7350057584347

AXKID Connect Pad Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kompatibel med alle Autostolr og babyholdere, der kan bruges fra 2 kg +.

AXKID Connect er en supertynd sikkerhedsunderlag, som du placerer i dit barns Autostol. Puden med integreret sensor giver dit barn ekstra sikkerhed og komfort.

Vi vil støtte dig som forælder med det bedst mulige tilbehør til dit barn, så han eller hun er endnu mere sikker i Autostolt. Når du forbinder AXKID Connect Pad til appen på din smartphone, modtager du alarmer, hvis noget kan være farligt for dit barn.

AXKID Connect fortæller dig også, hvornår det er tid for dig og dit barn at tage en pause. . Du får også besked, når indvendigtemperaturen i bilen skal justeres, og du vil blive mindet om, at dit barn stadig er i Autostolt, når du kommer ud af bilen.

AXKID Connect passer til alle forskellige typer af spædbørnsbærere, passagerer og Autostolr, der er tilgængelige på markedet. Start med at downloade AXKID Connect-appen og installer den på din smartphone. Følg installationsinstruktionerne trin for trin, og når du opretter forbindelse til puden.

Du kan forbinde flere Autostolr til Smartphone og oprette forbindelse til op til to Smartphones pr. Bil til puden. Enheden bruger den lave frekvens 2,4-2,5 GHz Bluetooth-frekvens. Det er certificeret til at blive brugt farefrit uden nogen strålingsfare.

Tekniske detaljer:
 • Batterilevetid: Ca. 6 til 12 måneder
 • Batteritype: Genopladeligt lithiumpolymerbatteri
 • Kompatibel med iOS- og Android-smartphones
 • Dimensioner (bredde x højde x længde): 24 x 1,5 x 18 cm
 • Bluetooth: 2,4 - 2,5 GHz
 • Kompatibel med: Autostolr, Autostolr og boostersæder
 • Rengøring: Aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 ° C.
 • Opladning: USB-C, ingen opladning, mens barnet sidder på puden (Bluetooth SIG)
 • Vandtæt: IP 42
 • Anvendelig / Registrerbar: Fra 2 kg +
 • Sprog: Sprog indstilles automatisk i henhold til specifikationerne for Smartphone-operativsystemet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers

AXKID Connect Pad Sort
AXKID Connect Pad Sort
Vejl. pris¹ 749 kr
415 kr