12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EKSTRA på
AUTOSTOLE 🚗
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
AXKID Barnestol One Granit Melange
AXKID Barnestol One Granit Melange
Variant:
 • AXKID Autostol One Tar Black
 • AXKID Barnestol One Granit Melange
 • AXKID Autostol One Brick Melange Beige
 • AXKID Børnesæde One Tile Melange Red

Pris
5.699 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297163

EAN: 7350057584606

AXKID Barnestol One Granit Melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til børn fra 61 til 125 cm; fra 0 til 7 år; op til 23 kg

Let at bruge
Den nye Slide design på skinner gør det lettere for passagerer og dit barn at sidde komfortabelt.

Innovativ letvægtskonstruktion Design
Vejer 30 % mindre end andre autostole på markedet og er fremstillet af mindre plastik.

Garanteret hurtig og sikker installation
Du skal blot klikke AXKID One ind i bilens Isofix kroge, folde støttebenet ud og frigøre låselåsen, og så er du klar til at køre!

Den sikreste
AXKID sætter en ny standard for sikkerhed i autostole. Det er det eneste bagudvendte Isofix sæde i verden med en i-Size godkendelse fra 61 cm op til 125 cm / 23 kg. Det betyder, at dit barn kan sidde bagudvendt i op til 3 år længere end de eksisterende Isofix -sæder på markedet. Bagudvendt er op til 5 gange mere sikkert for børn på op til 6-7 år.

Stærk og let Design en innovation fra Sverige
AXKID One er bygget med en ny og innovativ Design , der bruger aluminium og hærdet stål til at skabe en let sikkerhedsramme, der fungerer som en beskyttende kokon. Selve sædet er fremstillet af stødabsorberende materialer for at minimere stødkræfterne i tilfælde af en ulykke. Vi har også tilføjet ventilationsåbninger i sædet for at holde dit barn køligt i de varme sommermåneder. Hele sædet vejer mindre end 10 kg, så ældre og tungere børn på op til 23 kg og op til ca. 7 år kan køre baglæns.

Den bedste benplads på markedet
AXKID One er monteret på skinner, så sædet kan flyttes frem og tilbage med kun én hånd, hvilket gør det nemt at justere benpladsen. For større børn fungerer sikkerhedsrammen som et håndtag, så det er nemt for dem at komme ind og ud på egen hånd. Børn kan rejse komfortabelt op til 7 år eller 125 cm, og den overdimensionerede Design fra stabilisatorstangen skaber ekstra benplads sammenlignet med andre sæder på markedet. Takket være skinnefastgørelsen er det nemt at give forsædepassageren ekstra plads, når det er nødvendigt, uden at sædet skal fjernes fra bilen. Du skal blot skubbe sædet tilbage mod bagsædet. Ingen andre sæder på markedet har disse funktioner.

Hurtig og sikker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 selvforklarende monteringstrin og en selvspændende overfaldsbøjle med indbygget lydsignal, der fortæller dig, om sædet er i den optimale position. Kombineret med Isofix -stik og en letvægtskonstruktion, der letter håndteringen, garanterer vi, at du kan installere sædet på mindre end 30 sekunder.

Komfort fra 0 til 7 år
AXKID One er udstyret med Sleepwell-systemet, som gør det muligt at justere sædevinklen til 42 grader. Det betyder, at AXKID One kan vippes i de første måneder for at fungere som en babystol med One + puden (One + sælges separat).Fleksible liggepositioner giver maksimal komfort på rejsen.

Tekniske detaljer:
 • Vægt: 10 kg
 • Nakkestøtten kan justeres i 12 trin
 • Sædeposition i en hældningsvinkel, der kan justeres trinløst fra 20 til 40 grader
 • Støttebenslængde: fra 26 til 52 cm
 • Sædedybde: 32 cm
 • Kan bruges fra 6 måneder til 7 år
 • Fra 61 til 125 cm / maks. 23 kg
 • Mål (bredde x højde x længde): 44 x 76 x 54 cm
 • Betrækket kan vaskes ved 30°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: AXKID Barnestol One Granit Melange
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

AXKID Barnestol One Granit Melange
AXKID Barnestol One Granit Melange
5.699 kr