12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
AXKID Barnestol One+ Brick Melange
-10%
AXKID Barnestol One+ Brick Melange
Variant:
 • AXKID Barnestol One+ Tar Black
 • AXKID Barnestol One+ Granit Melange
 • AXKID Barnestol One+ Brick Melange

Vejl. pris¹
6.399 kr
Pris
5.758 kr
Fri fragt
Du sparer
641 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297155

EAN: 7350057584651

AXKID Barnestol One+ Brick Melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 7 år

Verdens sikreste Isofix sæde
Rent bagudvendt Isofix -sæde på markedet godkendt op til 125 cm eller ca. 7 år gammel. ( i-Size )

En autostol til barndommen
AXKID One kan bruges fra den første dag til 7 år. Du behøver ikke at købe mange autostole. Fra fødslen kræves den ekstra pude til nyfødte, der er inkluderet i pakken.

Den bedste benplads på markedet
AXKID One er rummelig, og hvis du glider på skinner, får du mere benplads og nem adgang til dit barn.

Let at bruge
Den nye Slide design på skinner gør det lettere for passagerer og dit barn at sidde komfortabelt.

Innovativ letvægtskonstruktion Design
Vejer 30 % mindre end andre autostole på markedet og er fremstillet af mindre plastik.

Hurtig og sikker installation garanteret
Du skal blot klikke på Isofix -stikkene, folde støttebenet ud og frigøre den automatiske overrulningsbøjle, og så er du klar til at køre.

Vi præsenterer AXKID One - verdens sikreste Isofix sæde
AXKID One sætter en ny standard for sikkerhed i autostole. Det er det eneste bagudvendte Isofix sæde i verden med en i-Size godkendelse på op til 125 cm / 23 kg. Det betyder, at dit barn kan rejse baglæns op til 3 år længere end de eksisterende Isofix sæder på markedet. Det er op til 5 gange mere sikkert for børn på op til 6-7 år at rejse i den modsatte retning.

Den bedste benplads på markedet
AXKID One er monteret på skinner, så sædet kan glide frem og tilbage med én hånd, hvilket gør det nemt at justere benpladsen. For større børn kan sikkerhedsrammen fungere som et håndtag, så det er nemt for dem at komme ind og ud på egen hånd. Børn kan rejse komfortabelt op til 7 år eller 125 cm, og den overdimensionerede Design stabilisatorstang skaber ekstra benplads sammenlignet med andre sæder på markedet. Fastgørelsen af skinnen gør det nemt at give forsædepassageren ekstra plads, når det er nødvendigt, uden at sædet skal fjernes fra bilen. Du skal blot skubbe sædet tilbage mod bagsædet. Ingen andre sæder på markedet har denne funktion.

Hurtig og sikker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 selvforklarende monteringstrin og en selvspændende rullebøjle med integreret lydsignal, der fortæller dig, om sædet er i den optimale position. Kombineret med Isofix -stik og en letvægtskonstruktion, der letter håndteringen, garanterer vi, at du vil kunne installere sædet på mindre end 30 sekunder - hvis ikke, hjælper vi dig.

Komfort fra 0 til 7 år
AXKID One er udstyret med Sleepwell-systemet, som gør det muligt at justere sædevinklen til 42 grader. Det betyder, at AXKID One kan vippes i de første måneder for at fungere som en babystol med One+ puden. Fleksible liggepositioner giver maksimal komfort på rejsen.

AXKID One+
Med de bløde indlæg som ekstra støtte og muligheden for at justere sædevinklen kan dit barn rejse sikkert i denne stol fra dag et.

Produktdetaljer:
 • Nakkestøtten kan justeres i 12 trin
 • Sædeposition i en hældningsvinkel, der kan justeres trinløst fra 20 til 40 grader
Tekniske detaljer:
 • Vægt: 10 kg
 • Støttebenslængde: Fra 26 til 52 cm
 • Sædedybde: 32 cm
 • Kan bruges fra fødslen til 7 år
 • Kan anvendes fra en kropshøjde på 40 til 125 cm / maksimalt 23 kg
 • Mål (bredde x højde x længde): 44 x 76 x 54 cm
 • Betrækket kan vaskes ved 30°C
Leveringsomfanget omfatter barnestolen AXKID One+ inklusive indsatsen til nyfødte.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: AXKID Barnestol One+ Brick Melange
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

AXKID Barnestol One+ Brick Melange
AXKID Barnestol One+ Brick Melange
Vejl. pris¹ 6.399 kr
5.758 kr