AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - petrol

AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - petrol


Variant:
 • AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - petrol
 • AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - rosa
 • AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - rød
 • AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - grå
 • AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - sort

1.699 kr
Pris
1.050 kr
Fri fragt
Du sparer
649 kr-38%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A267745

EAN: 7350057582497

AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - petrol
Egnet til familielivet.
Babyautostolen Axkid Modukid er godkendt til nyfødte fra 40 til 75 cm og op til 13 kg. Med en vægt på 3,7 kg er babyautostolen i øjeblikket en af de letteste på markedet. Autostolen er en del af et autostolssystem og er bedst fastgjort ved hjælp af Axkid Modukid Basen. Selvom dit barn bliver større og vokser ud af Axkid Modukid-babyautostolen, kan du fortsætte med at bruge den samme base og gå videre til den næste autostol i passende størrelse, Axkid Modukid Autostolen. Denne egner sig til børn op til ca. 4 år. Axkid Modukid babyautostolen kan også fastgøres til Axkid Life klapvognen og er kompatibel med 90% af barnevogne. Med et enkelt klik kan du montere eller demontere autostolen, og dit barn kan fortsætte med at sove - den ideelle løsning til familier, der ønsker maksimal sikkerhed og komfort for deres børn.

De 6 justeringspositioner på Axkid Modukid-basen sikrer, at dit barn kan sidde behageligt i enhver alder. Du kan vælge mellem den pladsbesparende montering til mindre børn eller en montering med mere benplads til de større børn, hvilket giver børnene mulighed for at vende bagudvendt i længere tid. Autostolen passer til både store og mindre biler. Isofix-beslaget har 4-vejs justerbare låsearme, som sikrer en stabil og sikker montering af autostolen i bilen. Isofix-beslaget er udstyret med farveindikatorer og et akustisk sikkerhedssystem til støttebenet, der fortæller dig, om autostolen er installeret korrekt. Axkid Modukid babyautostol har en justerbare nakkestøtter, som kan justeres i 3 forskellige fag og forskellige bæltepositioner. Selen kan strammes med en enkelt hånd og kan let åbnet ved at trykke på spændet. For ekstra sikkerhed og komfort, er nakkestøtten aftagelige og sædepuden er foret med Memory-skum, bløde skulderpuder og indbygget ventilationssystem. Axkid Modukid Infant er også udstyret med sidebeskyttelse ASIP (Axkid Side Impact Protection), så dit barn altid er sikkert på vejen. Det er også muligt at montere Axkid Modukid babyautostol uden base ved hjælp af bilens 3-punkts sele.

En af de letteste i-size babyautostole
Axkid Modukid Infant er nem og hurtigt at montere i 2 enkle trin. Isofix-beslaget er udstyret med farveindikatorer og et akustisk sikkerhedssystem, der fortæller dig, om sædet er monteret korrekt.

Yderligere produktdetaljer:
 • En del af autostolssystemet fra 0-4 år
 • En af de letteste i-size babyautostole
 • Nem og hurtig installation i kun to trin
 • Sikkerhedsindikatorer angiver korrekt opsætning
 • Ekstra sikkerhedspude på nakkestøtten
 • Herunder 3 aftagelige indvendige puder
 • Pladsbesparende installation i bilen
 • Ventilationssystem for maksimal komfort
 • ASIP side slagbeskyttelse for ekstra beskyttelse
 • Kompatibel med 90% af alle barnevogne
 • 3 indstillinger mulige for selen i takt med at din baby vokser
Tekniske detaljer:
 • Vægt babyautostol: 3,7 kg
 • Mål (Bredde x Højde x Dybde): 43 x 54 x 65 cm
 • Montering: 3-punkts sikkerhedssele
 • Isofix: Kun med den separat tilgængelige Axkid Modukid Base mulig
Axkid Modukid Base er ikke inkluderet i leveringen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topseller

AXKID Babyautostol Modukid Infant i-Size - petrol
1.699 kr
1.050 kr