axkid Autostol Rekid New Edition Grå
Variant:
 • axkid Autostol Rekid New Edition Grå
 • axkid Autostol Rekid New Edition Sort

Pris
3.549 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A199641

EAN: 7350057581858

axkid Autostol Rekid New Edition Grå
Enestående kombination af stil, sikkerhed sant alsidighed og esktra designet til montering mod kørselsretningen med Isofix eller bilens 3-punkt-sele Fordelen ved en montering af autostolen mod kørselsretningen er at barnet er bedre sikret ved et frontalt sammenstød. Ved denne montering er barnet 80% bedre beskyttet imod skader ved sammenstød.

Autostolens sikkerhed er testet. Med enestående, selvoprullende seleholder. Enkel og stabil montering.

Autostolen kan ved et enkelt træk i håndtaget justeres i 3 forskellige liggepositioner. Med ekstra lang støttefod der muliggør montering i biler med lave og høje sæder. Hovedstøtten kan justeres i 7 forskellige positioner og automatisk tilpasser sig barnets størrelse ved stramning af selen. Hovedstøtten justeres med et håndtag. God komfort til børn op til ca. 18 måneder. Autostolen er tilladt ifølge ECE R44/04 og bestod svensk PLUS TEST, der også bedømte hoved- samt nakkebeskyttelsen.

Produktdetaljer:
 • Gruppe 1: 9-18 kg, monteres mod kørselsretningen med Isofix eller med bilens egen 3-punkt-sele
 • Gruppe 2: 15-25kg, monteres mod kørselsretningen med bilens egen 3-punkt-sele
 • Montering mod kørselsretningen sikrer 80% bedre beskyttelse ved et frontalt sammenstød
 • Med integreret 5-punkt-sele samt innovativ hovedstøtte, der ved stramning tilpasser sig barnets størrelse
 • Hovedstøtten kan indstilles i syv forskellige positioner samt fastlåses
 • Enestående, selvtilpassende seler sørger for stabil samt enkel montering
 • Selvoprullende sele
 • Dybe polstrede sidestykker beskytter optimalt mod sidekollisioner
 • Med ekstra lang støttefod, der muliggør en montering i biler med høje sæder
 • Kan indstilles i 3 forskellige sidde- samt liggepositioner
 • Stort, behageligt samt polstret sæde
 • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: axkid Autostol Rekid New Edition Grå
4.5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

axkid Autostol Rekid New Edition Grå
axkid Autostol Rekid New Edition Grå
3.549 kr