10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

AXKID Autostol One Tar Black
p.t. udsolgt
Pris
5.719 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297159

EAN: 7350057584590

AXKID Autostol One Tar Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For børn fra 61 til 125 cm fra 0 til 7 år op til 23 kg

Let at betjene
Det nye Slide-design spormonterede sæde gør det lettere for dig og din barn skal sidde behageligt.

Innovativ letvægtskonstruktion- Design
Vejer 30% mindre end andre bilsæder på markedet og er lavet af mindre plastik.

Hurtig og sikker installation garanteret
Klik blot på AXKID One i Isofix-kroge på dit køretøj, fold støttebenet ud, og slip rotationslåsen, så er du færdig!

Det sikreste
Det AXKID sætter en ny standard for bilsædernes sikkerhed. Det er det eneste bagudvendte Isofix-sæde i verden med en i-Size-godkendelse fra 61 cm til 125 cm / 23 kg. Det betyder, at dit barn kan køre baglæns i op til 3 år længere end med eksisterende Isofix-pladser på markedet. Kørsel mod kørselsretningen er op til 5 gange sikrere for børn op til 6 til 7 år.

Stærk og let Design en innovation fra Sverige
AXKID One blev bygget med et nyt og innovativt design, lavet af aluminium og hærdet stål, der danner en let sikkerhedsramme, der fungerer som en beskyttende kokon. Selve sædet er lavet af stødabsorberende materialer for at minimere slagkræfterne under en ulykke. Vi har også tilføjet ventilationsåbninger i sædet for at holde dit barn køligt i de varme sommermåneder. Hele sædet vejer mindre end 10 kg, så ældre og tungere børn, der vejer op til 23 kg og op til ca. 7 år, kan køre baglæns.

Bedste benplads på markedet
AXKID One er monteret på skinner, så sædet kan bevæges frem og tilbage med kun en hånd, hvilket gør benjustering til en leg. For ældre børn fungerer sikkerhedsrammen som et håndtag, så de let kan komme ind og ud af sædet selv. Børn rejser komfortabelt op til 7 år eller 125 cm, og den store designstabilisatorstang giver ekstra benplads sammenlignet med andre sæder på markedet. Takket være skinnefastgørelsen er det let at give forsædepassageren ekstra plads, når det er nødvendigt uden at fjerne sædet fra bilen. Skub blot sædets ryg mod bagsædet. Intet andet sæde på markedet har disse funktioner.

Hurtig og sikker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 selvforklarende installationstrin og en selvspændende rullestang med integreret lydadvarsel, der viser dig, om sædet er i den optimale position. I kombination med Isofix-stik og den lette konstruktion, der forenkler håndteringen, garanterer vi, at du kan installere sædet på mindre end 30 sekunder.

Komfort fra 0 til 7 år
AXKID Den ene er udstyret med Sleepwell-systemet, som gør det muligt at justere sædevinklen til 42 grader. Det betyder, at AXKID One kan vippes i de første par måneder for at fungere som babybilsæde med One + puden (One + sælges separat) Fleksible liggestillinger giver maksimal komfort under rejsen.

Teknisk detaljer:
  • Vægt: 10 kg
  • Nakkestøtte justerbar i 12 trin
  • Sædeposition i en skrå vinkel, trinløs variabel fra 20 til 40 grader
  • Støttebenlængde: fra 26 til 52 cm
  • Sædedybde: 32 cm
  • Kan bruges fra 6 måneder til 7 år
  • Fra 61 til 125 cm / maksimalt 23 kg
  • Mål (bredde x højde x længde): 44 x 76 x 54 cm
  • Cover kan vaskes ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers