Erstatningsforslag til udsolgte artikler

AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Rød
p.t. udsolgt

AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Rød


Variant:
 • AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Rød
  p.t. udsolgt
 • AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Gray
 • AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Benzin
 • AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Sort
 • AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid pink

Pris
3.307 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291898

AXKID Autostol Modukid i-Size med base Modukid Rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Perfekt til hverdagens familieliv
Det eneste bil i-Size sæde i verden, der automatisk tilpasser sig barnets længde og størrelse.

Axkid Modukid Sædet er godkendt til spædbørn fra 61 til 105 cm og en vægt på op til 18 kg, hvilket svarer til en omtrentlig alder på 4 år. Den 6-vejs justerbare Axkid Modukid Base sikrer, at dit barn kan sidde behageligt i alle aldre. Dette skyldes, at du kan installere børnesædet for mindre børn for at spare plads eller vælge mere benplads til de ældre, så dit barn kan køre baglæns så længe som muligt. Børnesædesystemet passer både til store og små biler. Isofix beslaget har 4 justerbare arme, der kan indstilles i længden for at sikre en stabil og sikker forankring af børnesædet i bilen. Isofix-beslaget er udstyret med farveindikatorer og et akustisk sikkerhedssystem til støttebenet, som giver dig feedback om sædet er installeret korrekt.

Sædet har også en unik hovedstøtte og bæltesystemfunktion. Når du fastgør dit barn, trækkes hovedstøtte og skulderrem automatisk og samtidigt til den rigtige højde. Den ergonomiske hukommelsesskumhovedstøtte giver dit barn maksimal komfort. For en behagelig hvileposition, der beskytter dit barns ryg og nakke, har vi udviklet Sleep-Well System. Du kan endda justere sædet til 3 forskellige siddende og hvile positioner, mens du kører. Axkid Modukid Seat er udstyret med den innovative ASIP (Axkid Side Impact Protection) beskyttelse mod stød. Dette blev udviklet i samarbejde med et anerkendt ulykkesinstitut i Tyskland og giver dit barn den bedst mulige beskyttelse i bivirkninger. ASIP skal bruges på den side af bilsædet, der vender mod bildøren. ASIP er ikke påkrævet, hvis bilsædet bruges i midten af ??bagsædet.

Enkel og hurtig installation i kun to trin
Kan installeres i et pladsbesparende måde eller med masser af benplads til dit barn, så dit barn kan køre baglæns så længe som muligt. Sleep-Well-System, 3-vejs justerbar selv under kørsel.

Yderligere produktoplysninger:
 • En del af børnesædesystemet fra 0-4 år
 • Pladsbesparende installation eller med masser af benplads til større børn, der kan køre baglæns i længere tid
 • Tilpasser sig automatisk til barnets længde og størrelse
 • >
 • Blød polstring for maksimal komfort og aftageligt nakkestøttedæksel
 • Levering med aftagelig nakkestøttereducering til mindre børn
 • Ultrastabel installation, Isofix-base justerbar i længden i 4 trin
 • >
 • Enkel og hurtig installation i kun to trin
 • Sikkerhedsindikatorer viser den rigtige fastgørelse
 • Sleep-Wall-System, også justerbar under kørsel
 • Ekstra beskyttelse mod sideslag takket være Axkid Side Impact Protection
 • Passer i små og store biler
Tekniske detaljer:
 • Vægt børnesæde: 7,5 kg
 • Mål (bredde x højde x dybde): 43 x 62 x 52 cm
 • Isofix: Kun med Axkid Modukid Base
Til hverdagens familieliv - Basisstationen Modukid
Basestationen er en del af vores modulære børnesæde system og kan bruges med to sæder: Med spædbarnsholder Modukid Spædbarn til nyfødte og børnesædet Modukid Sæde til spædbørn op til ca. 4 år. Vi ved, at ingen to familier er ens, men en ting alle forældre har til fælles: I har ikke meget tid. Derfor har vi udviklet Modukid børnesædesystemet AXKID. Takket være den hurtige og lette installation har du tid nok til de vigtige ting i livet. AXKID Modukid er den ideelle løsning til familier, der rejser meget og ønsker maksimal sikkerhed og komfort for deres børn.

Produktdetaljer Basisstation:
 • En del af barnet sædesystem fra 0 til 4 år
 • Enkel og hurtig montering
 • Kan installeres på en pladsbesparende måde med masser af benplads til dit barn
 • Isofix - Basisstation justerbar i længde i 4 trin
 • Bevægelig rullebjælke med 6 justeringspositioner
Tekniske detaljer Basisstation:
 • Vægt: 7 kg

Tilbehør

Pris
113 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topseller