12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød

AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød


Variant:
 • AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød
 • AXKID Autostol Modukid i-Size - Grå
 • AXKID Autostol Modukid i-Size - Sort
 • AXKID Autostol Modukid i-Size - Blå

2.799 kr
Pris
1.519 kr
Fri fragt
Du sparer
1.280 kr-46%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A267761

EAN: 7350057582718

AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød
Passer til familiens hverdag
Den eneste i-størrelses autostol i verden, der automatisk tilpasser barnets længde og størrelse.

Axkid Modukid sædet er godkendt til spædbørn fra 61 til 105 cm og en vægt på op til 18 kg, hvilket svarer til en omtrentlig alder på 4 år. Den 6-vejs justerbare base Axkid Modukid Base sikrer, at dit barn kan sidde komfortabelt i enhver alder. Fordi du kan installere autostolen for mindre børn for at spare plads eller vælge mere benplads for de ældre, så kan dit barn kan køre baglæns så længe som muligt. Autostolen passer til både store og mindre biler. Isofix-beslaget har fire gange justerbare låsearme, som sikrer en stabil og sikker forankring af barnesædet i bilen. Isofix-beslaget er udstyret med farveindikatorer og et akustisk sikkerhedssystem til støttebenet, der fortæller dig, om autostolen er installeret korrekt.

Desuden har autostolen en unik funktion af nakkestøtten og bæltesystemet. Når du spænder dit barn, trækkes hovedstøtterne og skulderstropperne automatisk op til den rigtige højde. Den ergonomiske hovedstøtte lavet af hukommelsesskum giver dit barn maksimal komfort. For en behagelig hvileposition, som beskytter ryggen og halsen på dit barn, har vi udviklet Sleep Well System. Så du kan tage sædet selv under kørsel i 3 forskellige sidde- og hvilestillinger. Minikid er udstyret med den innovative sidestøtningsbeskyttelse ASIP (Axkid Side Impact Protection). Dette blev udviklet i samarbejde med et anerkendt ulykkesinstitut i Tyskland og giver dit barn den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af sidekollision. ASIP skal bruges på siden af autsotlen mod bildøren. Når du bruger autostolen i midten af bagsædet, er ASIP ikke nødvendigt.

Nem og hurtig installation i kun to trin
Kan installeres for at spare plads eller med meget benplads til dit barn, så dit barn kan køre baglæns så længe som muligt. Sleep well system, 3 gange justerbar selv under kørsel.

Yderligere produktdetaljer:
 • En del af barnesætsystemet fra 0-4 år
 • Rumbesparende installation eller med masser af benplads til ældre børn, der kan køre længere baglæns
 • Justerer automatisk til barnets længde og størrelse
 • Blød polstring til maksimal komfort og aftageligt nakkestøtte
 • Leveres med aftagelig nakkestøtte til mindre børn
 • Ultrastabil installation, Isofix base justerbar i længden i 4 trin
 • Nem og hurtig installation i kun to trin
 • Sikkerhedsindikatorer angiver korrekt opsætning
 • Sovevægssystem, der også kan justeres under kørslen
 • Beskyttelse mod ekstra side takket være Axkid Side Impact Protection
 • Passer i små og store biler
Tekniske detaljer:
 • Vægt autostol: 7,5 kg
 • Mål (Bredde x Højde x Dybde): 43 x 62 x 52 cm
 • ISOFIX Kun med Axkid Modukid Base (sælges separat)
Isofix-basen er ikke omfattet i leveringen!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers

AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød
AXKID Autostol Modukid i-Size - Lyserød
2.799 kr
1.519 kr