Erstatningsforslag til udsolgte produkter

AXKID Autostol Minikid 2.0 Moss Green
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
2.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292058

EAN: 7350057584392

AXKID Autostol Minikid 2.0 Moss Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den nye Minikid 2.0 er godkendt fra 0 til 25 kg (dvs. op til ca. 125 cm 6 år) og har modtaget fremragende vurderinger fra flere uafhængige testinstitutter. Det er installeret bagud i køretøjet med 3-punkts sikkerhedssele.

Et sikkert og rummeligt sæde med mange smarte funktioner
Minikid er designet med svensk sikkerhedsbevidsthed og tillader ""ægte"" omvendt kørsel op til 6 år og er kompakt design t på samme tid.

Nem installation og sikker betjening
Mere end 60% af al bil sæder er forkert installeret i køretøjet. Minikid 2s unikke selvspændende stropper gør installationen glat, da sædet kan ""rykkes"" i den rigtige position. Spændestropper gør installationen let og sikker solid.

Komfortabel og sikker positionering
Hovedstøtten og bæltet justeres automatisk efter barnets længde og størrelse. Dette gør det nemt at sikre, at dit barn både er sikkert og behageligt i Minikid.

Beskyttelse fra alle sider
25% af alle alvorlige ulykker indebærer en sidepåvirkning eller en frontal kollision med en sidevinkel. Det innovative sideeffekt Axkid-beskyttelsessystem (ASIP) blev udviklet med verdens mest berømte crashinstitut - ADAC i Tyskland. I en sidepåvirkning deformerer og absorberer ASIP slagkraften, før den kan nå dit barn.

Komfort til børn og forældre
Gå ikke på kompromis, når du rejser med dit barn ! Med den multijusterbare hældningsindstilling på fronten af ??børnesædet, kan du indstille fem forskellige positioner, så dit barn kan læne sig behageligt og sikkert tilbage, afhængigt af bilstolens alder, størrelse og vinkel. Hvis du vil opnå mere hældning, er vores hjulstød en god tilføjelse.

En vindende type
Axkid Minikid 2 har bestået verdens hårdeste crashtest, ""Plus Test "", og er blevet tildelt"" Good Choice ""-vurderingen af ??Folksam fra Sverige. I 2020 blev Minikid 2 tildelt en placering i top 3 i kategorien bagudvendte børnesæder af mor og baby fra Storbritannien.

produktoplysninger:
 • Automatisk nakkestøtte til en sikker position
 • Udvidet bagudgående kørsel i en kompakt sædeskal
 • Nem installation og sikker håndtering
 • Beskyttelse mod sideslag
 • Sædetemperatur inkluderet
 • 5 vippepositioner
 • 5-punktssele
 • Vaskbart betræk til maskine
 • One-Click Support Foot
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 57 x 44 x 62 cm
 • Vægt: 11,4 kg
 • Brugbar fra 0 til 25 kg (op til ca. 125 cm 6 år)
 • Dæk, der kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Børnesæde Minikid 2.0
 • Axkid-fastholdelsesstropper
 • sædesænkning
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - AXKID Autostol Minikid 2.0 Moss Green
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
12 Bedømmelse
 
8
 
3
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers