AXKID Autostol Bigkid Isofix Sort
Variant:
 • AXKID Autostol Bigkid Isofix Sort
 • AXKID Autostol Grow Isofix Grå

1.499 kr
Pris
990 kr
Fri fragt
Du sparer
509 kr-34%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278703

EAN: 7350057582800

AXKID Autostol Bigkid Isofix Sort
Sikkerhed til dit barn, når en bagudvendt autostol ikke længere kan anvendes.
Den nye Axkid Bigkid vender forlæns og har et ryglæn, samt sædeforhøjer. Det anbefales, at børn så længe som muligt (indtil 25 kg) anvender en bagudvendt autostol. Hvis barnet endnu ikke har nået den optimale størrelse, tilbyder det en booster sæde. Det hæver dit barn højt nok til, at selerne i bilen udfører deres fulde funktion.

Axkid Bigkid er et fremragende valg for børn, der er lidt ældre. Sædet er godkendt til 15 til 36 kg og tilbyder optimal komfort med sine tre siddepositioner. Det justerbare nakkestøtte med sine syv positioner tillader tilpasning til barnets vækst. Hovedstøtte, sædehynde og ryglæn er blødt polstret. Axkid Bigkids sofistikerede design gør det muligt for dit barn hurtigt at klatre ind og ud af sædet uden hjælp. Axkid har sidebeskyttelse og en integreret kopholder. Axkid Bigkid med ISOFIX er altid sikret i bilen, selvom dit barn ikke kører.

Yderligere produktdetaljer:
 • Hovedstøtte med 7 justeringspositioner for optimal selepositionering og maksimal hovedstøtte
 • Hovedstøtte, sædehynde og ryglæn med ekstra blød polstring
 • Axkid sidebeskyttelse som ekstra beskyttelse
 • Indvendige dimensioner og siddepladser optimalt for børn der vokser.
 • 3 siddepostioner for ekstra komfort
 • • 1 kopholdere der kan skubbes ind til siden
 • Aftageligt betræk
 • Betræk kan vaskes ved 30°C
Tekniske detaljer:
 • Fremadvendt
 • Fra 15 til 36 kg.
 • Isofix / selefastgørelse
 • Mål (Bredde x Længde x Højde): 48 x 53 x 59,5 cm
 • Vægt i alt med selefastgørelse: 6,5 kg
 • Vægt i alt med isofix: 7,5 kg

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers

AXKID Autostol Bigkid Isofix Sort
1.499 kr
990 kr