❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort

AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort


Variant:
 • AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort
 • AXKID autostol Bigkid 2 Premium Grey

Pris
1.520 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308468

EAN: 7350057585368

AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra 15 til 36 kg op til 150 cm højde

Der er flere grunde til, at AXKID Bigkid 2 Premium er en god mulighed, hvis et bagudvendt bilsæde er blevet for lille til dit barn. AXKID Bigkid 2 Premium er et efterfølgende sæde, der er godkendt fra 15 til 36 kg. Den har et højt ryglæn, der kan bruges komfortabelt op til 150 cm. Det er derfor et perfekt valg til et ældre barn til efter ombordtaget.

Fleksibel ryglængde
AXKID Bigkid 2 Premium har en 6 cm længere ryglængde end sin forgængeren og nakkestøtten kan nu justeres til 9 forskellige niveauer. Dette resulterer i en af ??de længste ryglængder på markedet, hvilket ikke kun sikrer, at AXKID Bigkid 2 Premium tilbyder en perfekt pasform til dit barns højde, men også øger dit barns sikkerhed.

Sikker bælte positionering
Skulderbæltestyringen er forbedret, og et fjerde kontaktpunkt for trepunktsbæltet sikrer, at hofteselen er i den rigtige position. Ingen indre organer i bækkenområdet kan blive beskadiget ved forkert placering af bæltet. Korrekt bæltepositionering bør resultere i, at hofteselen ligger over hoftebenet og ikke over maven. Den nye placering af bæltet sammen med den midterste bæltestyring i sædet sikrer en optimal og sikker bælteposition, når dit barn kører i en AXKID Bigkid 2 Premium.

Beskyttelse mod sidekollision - ASIP
AXKID Bigkid 2 Premium har forbedret sidekollisionsbeskyttelse (ASIP). Sidekollisionsbeskyttelsen har nu en fejlsikker position, hvilket betyder at du altid installerer sidekollisionsbeskyttelsen korrekt og dermed sikrer øget sikkerhed i tilfælde af sidekrasj.

Høj komfort
AXKID Bigkid 2 Premium er et rummeligt og behageligt sæde, der kan justeres til 4 forskellige tilbagelænet positioner afhængigt af alder og længde. Justeringsmulighederne sammen med et nyt stof lavet af stretchmateriale sikrer stor komfort og en god pasform for dit barn. AXKID Bigkid 2 Premium er også perfekt som rejsekammerat, da det er let at overføre og installere mellem biler ved hjælp af ISOFIX og et bærehåndtag.

Et sikkert, let at bruge og fleksibelt følgesæde:
 • Justerbar, lang ryglængde, der passer perfekt til dit barns højde op til 150 cm høj
 • Separat bæltestyring og bæltspænding i bækkenområdet, hvilket understøtter en sikker og korrekt bæltepositionering for dit barn.
 • Nem at konvertere mellem forskellige biler Nem installation med ISOFIX og et bærehåndtag til bruges som bilsæde under kørsel
 • Forbedret position af sidekollisionsbeskyttelsen (ASIP) for mere sikkerhed
 • Justerbar tilbagelæning i 4 forskellige positioner for optimal komfort
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 63 x 46 x 47 cm.
 • Dimensioner ryglæn (længde x bredde): 57 til 77 cm
 • Vægt: 9,7 kg
 • Anvendelig vægt: 15 til 36 kg op til 150 cm
 • Installationsmulighed: Isofix og uden Isofix
 • Installation: Fremadvendt
 • Sikkerhedssele metode: 3-punkts bælte
 • Dækning vaskes ved 30 ° C i vaskemaskine

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers

AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort
AXKID autostol Bigkid 2 Premium Sort
1.520 kr