Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
axi Sand - og vandlegekøkken pink, medium
Pris
1.206 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298659

EAN: 8717973936336

axi Sand - og vandlegekøkken pink, medium
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Skære grøntsager, lave mad, vaske op eller lege med sand og vand? Med Rosa Sand & Water legekøkken Medium fra axi er alt muligt. Med tilbehørssættet med 17 dele bestående af 2 tallerkener, porcelænskurv, skærebræt, kniv og 6 stykker frugt og grøntsager fra to dele, bliver køkkenet levende! Dine børn kan rent skære grøntsagerne i to på skærebrættet og holde dem sammen igen med velcrolukningen. Kogepladen kan strammes med drejeknapperne (med et klik!) For at tilberede grøntsagerne på en af ??kogepladerne. Når maden er klar, kan du lægge den på tallerkenen og spise den. Vil du også spise? Fyld den blå beholder med vand, og dine børn kan trykke på pumpen for at få vandhanen til at fungere, så de kan vaske op. Tør bare alt af, og porcelænskurven og skærebrættet kan hænges på en af ??kroge over vandhanen. Ved at trække stikket op, kan vasken tømmes i den blå beholder nedenunder. På ingen tid kan den hvide beholder fjernes med et vandhanen, og der er et skrøbeligt køkken tilbage. Ideel i godt vejr, for så kan børnene lege udenfor. At lege med sand og i vand er en fornøjelse som barn, så fyld tanken hurtigt Sand og lad dem opdage, hvad der kan gøres. Dejen er klar til at fremstille lækre sandkager. Rosa Sand & Water legekøkken er så alsidigt, at børn kan nyde det i timevis. Når spillet er slut, kan den blå beholder let fjernes for at gøre rengøringen endnu lettere. Hylden og opbevaringspladsen under vasken giver plads til andre køkkenredskaber, urtepotter eller legetøj.

Rosa Sand & Wasser legekøkken er lavet af FSC 100% hemlock træ og kommer også fra bæredygtigt forvaltede skove og er derfor et miljøbevidst valg. Denne type træ splinter ikke og er naturligt modstandsdygtig over for vejrforhold som regn og derfor modstandsdygtig over for rådnende. Træet behandles med en vandbaseret plet og er derfor næsten vedligeholdelsesfri. Denne naturligt baserede plet er ikke skadelig for miljøet og er sikker for børn (ingen kemikalier). Med en garantiperiode på 10 år kan du og dine børn nyde år uden bekymring.

produktoplysninger:
  • Dimensioner LxBxH: 75 cm x 40 cm x 100 cm
  • Vægt: 11 kg
  • Materiale: plast, træ
  • 17-delt tilbehørssæt: 2 plader, opvaskekurv, skærebræt, kniv og 6 stykker frugt og grøntsager fra to dele
  • Certificering: CE, FSC 100%
  • Alder: fra 3 år

Pas på!
Ikke egnet til børn under tre år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: axi Sand - og vandlegekøkken pink, medium
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

axi Sand - og vandlegekøkken pink, medium
axi Sand - og vandlegekøkken pink, medium
1.206 kr