❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Aquabeads® starter sæt, blå
p.t. udsolgt
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A271928

EAN: 5054131313992

Aquabeads® starter sæt, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aquabeads - Original siden 2004! Aquabeads starter sæt i blåt er lige den rigtige adgang til Aquabeads verden. Aquabeads håndværkperler kombinerer magisk - svarende til strygepærter. Forskellen: Håndværk fungerer uden strygning og kun ved at sprøjte vand. De 840 farverige perler i 16 farver opbevares i den store kasse. I låget på kassen er der en håndværksplade med det nye innovative Flip Tray System. Dette gør kunsthåndværk endnu hurtigere, fordi de færdige kreationer tørrer på en ekstra plade og ikke som sædvanligt på kunsthåndværkspladen. Sådan fungerer det: Placer motivet, spray med vand, fold ned flipbakken og lad opretningen tørre. Allerede efter foldning af håndværkspladen er fri igen for nye motiver.

Aquabeads starter sæt indeholder 840 farverige håndværksperler, en opbevaringsboks med flip bakke, en sprøjte og motivskabeloner. Kassen kan tilsluttes kassen i Deluxe-kittet. Velegnet til børn fra 4 år.


Detaljer:
  • Producentens varenr .: 31399
  • Indhold: 840 farverige håndværkperler , en opbevaringsboks med klapbakke, en sprøjte og motivskabeloner
  • Farve: blå
  • Fra 4 år

agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller