Aquabeads ® Design fabrik
NYHED
297 kr
Pris
280 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334743

EAN: 5054131317754

Aquabeads ® Design fabrik
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aquabeads - Original siden 2004!
Aquabeads Design fabrik sikrer dig stor hobbyglæde. Den store æske med to udfoldelige perlekasser giver masser af plads til alle perlerne i de forskellige farver. Perlerne placeres på flip-bakken med 2-i-1 perlepen. Hvis en perle er blevet placeret forkert, kan den fjernes med perleplukkeren i den anden ende af perlepennen. Med Flip Tray går det endnu hurtigere, fordi de færdige kreationer tørrer på en ekstra plade og ikke som sædvanlig på pladen.

Sådan fungerer det: Placer motivet, sprøjte med vand, fold flipbakken over og lad kreationen tørre. Efter at have vendt den er bakken allerede fri til nye motiver. Egnet til børn fra fire år.

Produktdetaljer:
  • Emballagens mål (længde x bredde x højde): 42 x 10 x 30 cm.
  • Indhold: 1500 farverige håndværksperler (normale, polygon-, glitter-, pastel-, stjerne- og glitterstjerneperler), en stor perleæske med flip-bakke, en 2-i-1 perlepen, en sprøjte og motivskabeloner
  • Alder: Fra 4 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 4 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Aquabeads ® Design fabrik
Aquabeads ® Design fabrik
297 kr
280 kr