anex Vinterpels sort/grå
Pris
709 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315209

EAN: 5902280013068

anex Vinterpels sort/grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne pels med hætte er et stilfuldt tilbehør til forældre, der ønsker at fremhæve deres babys barnevogn. Pelsen har et for, elastisk lukning og mulighed for justering af længden. Det gør pelsen til et universelt tilbehør, der passer til alle barnevogne. Frakken er fastgjort med en elastik under vuggestuen. Det giver barnet ekstra beskyttelse mod elementerne, f.eks. vind og nedbør. Det er allergivenligt og sikkert for barnet.

Produktdetaljer:
  • Let at fastgøre
  • Ekstra beskyttelse mod dårligt vejr
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 8 x 22 x 30 cm.
  • Vægt: 0,4 kg
  • Materiale: 100 % imiteret pels
  • Foringsmateriale: 100 % polyester
  • Plejeanvisninger: Håndvask

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Vores Topsellers

anex Vinterpels sort/grå
anex Vinterpels sort/grå
709 kr