AMAZONAS Hængekøje Chico rainbow

AMAZONAS Hængekøje Chico rainbow


249 kr
Pris
208 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
41 kr (16%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A139770

AMAZONAS Hængekøje Chico rainbow
AMAZONAS Hængekøje Chico

Den farverige hængekøje Chico rainbow er specielt designet til børnestørrelser og passer derudover i hver børneværelse og under hver højseng.
Udstyret med kun en monteringssnor, således at hængekøjen nemt og hurtigt kan monteres overalt.
Chico består af vandfast og UV-bestandigt EllTex-materiale, som er ekstra holdbart samtidigt med at det er blødt som bomuld.

Materiale:
EllTex - Extra Lond Lasting Textile (vejr- samt UV-bestandigt
65% bomuld (reclycling), 35% polyester

Størrelse:
220 x 120 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Amazonas

AMAZONAS® - kreative ideer til hele familien

I mere end 20 år har den tyske virksomhed AMAZONAS® på løbende vis udviklet kreative, innovative og trendy produkter til både børn og forældre, som bliver solgt i over 40 lande verden over. Deres brede produktsortiment byder på førsteklasses produkter indenfor katagorierne babyhængekøjer, bæreseler og slynger samt tilbehør. Mange produkter fra AMAZONAS® bliver fremstillet i Brasilien, hvilket deres design også bærer præg af. Deres populære og internationale anerkendte produkter stråler i glade og mangfoldige farver samt kulører. AMAZONAS® bestræber sig på at være den førende, europæiske producent indenfor babyhængekøjer, slynger samt bæreseler.
AMAZONAS Hængekøje Chico rainbow
249 kr
208 kr
Top mærker