AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510

AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510


Variant:

Pris
382 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A084584

EAN: 4030454004343

AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510
AMAZONAS Baby Slynge - Carry Sling Pacific, 510 cm

Bæreslyngen fremmer barnets udvikling og forhøjer således dets følelsesmæssige, kognitive og motoriske færdigheder.

En særlig vævning - den såkaldte twillvævning - garanterer, at alle AMAZONAS’ baby slynger har en optimal styrke og stabilitet i længden og samtidig den nødvendige fleksibilitet og strækbarhed rent diagonalt. Carry Sling udvider sig altså kun diagonalt, og ikke i længden og i bredden. Således kan babykroppen tilpasses både blidt, sikkert og fast.

Alle AMAZONAS Baby slynger med midter-markører består af 100% bomuld og er uden skadestoffer. De er tyndt vævede og har en glat overflade, der gør den let og behagelig om sommeren, og som i øvrigt letter gnidningsmodstanden, idet stoffets overflade glider hen over hinanden på en let måde.

De to ender på Carry Sling løber skråt nedad i en spids, således at mindre overskydende stof bliver hængende over hoften. Og det ser bedre ud og gør samtidig slyngen lettere.

Tekniske oplysninger

• Materiale: 100% bomuld
• Størrelse: ca. . 510 x 70 cm
• Vægt i sig selv: ca. 0,75 kg
• Vægt: ca. 1,2 kg
• Lasteevne: max. 15 kg • Stof: ca. 180 g/m²
• Alder: 0 - 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Amazonas

AMAZONAS® - kreative ideer til hele familien

I mere end 20 år har den tyske virksomhed AMAZONAS® på løbende vis udviklet kreative, innovative og trendy produkter til både børn og forældre, som bliver solgt i over 40 lande verden over. Deres brede produktsortiment byder på førsteklasses produkter indenfor katagorierne babyhængekøjer, bæreseler og slynger samt tilbehør. Mange produkter fra AMAZONAS® bliver fremstillet i Brasilien, hvilket deres design også bærer præg af. Deres populære og internationale anerkendte produkter stråler i glade og mangfoldige farver samt kulører. AMAZONAS® bestræber sig på at være den førende, europæiske producent indenfor babyhængekøjer, slynger samt bæreseler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510
4.6
101 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 25
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510
AMAZONAS Baby bæreslynge - Carry Sling Pacific, 510
382 kr