Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
Bæredygtig
Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant

Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant


Variant:
 • Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
 • Alvi ® x MyuM nusseklud Økologisk Cotton petit koala
 • Alvi ® x MyuM nusseklud Økologisk Cotton petit girafe

Pris
185 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324912

EAN: 4010395783668

Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et andet skridt er samarbejdet mellem Alvi ® og det franske firma MyuM THE VEGGY TOY. Sammen med Design er og grundlægger Faustine Durand blev der designet og realiseret tre fortryllende nusseklude inspireret af motiverne i den nye kollektion. De er alle håndhæklet af økologisk bomuld af talentfulde og dygtige håndværkskvinder i kærligt håndværk og under hensyntagen til socialt ansvarlige arbejdsforhold. De søde små tøjdyr er også fri for plastik og dyreforsøg.

MyuM - The Veggy Toys er et ungt mærke fra den franske Design er Faustine Durand. Hun forestiller sig naturinspireret legetøj, der skal skabe opmærksomhed omkring naturen og miljøet.
Bæredygtigt kvalitetslegetøj til piger og drenge for en respektfuld tilgang til naturen fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 15 x 8 x 15 cm.
 • Legetøj til piger og drenge
 • Hæklet i hånden
 • Plastfri
 • Dyrefri
 • Økologisk bomuld
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Kan vaskes op til 30 °C
 • Egnet til tørretumbler, termisk reduceret
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Bæredygtighed

  Økologisk bomuld

  Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Alvi

  For en behagelig søvn

  For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

  ALVI sovedragt Mäxchen

  En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

  ALVI madras

  Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
  5
  1 Kundebedømmelse
   
  5 stjerner
  | 1
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
  Alvi ® x MyuM Soft Toy Organic Cotton petit éléphant
  185 kr