Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Bæredygtig -13%
Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm


Vejl. pris¹
535 kr
Pris
464 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
71 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324861

EAN: 4010395790888

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Spædbørn og småbørn oplever mange eventyr hver dag. Alt er trods alt stadig nyt, spændende og spændende for dem - også deres eget hjem. Babyer lærer noget nyt hver dag, pludselig kan de dreje deres lille hoved på egen hånd eller begynder at udforske deres omgivelser ved at kravle.

Din lille pige vil have det meget sjovt med dette flotte kravletæppe fra Alvi ®. I de første måneder er tæppet en blød og varm overflade, som dit barn kan ligge på og opfatte, hvad der sker omkring det. Mellem den sjette og tiende måned begynder babyen langsomt at kravle - dette bløde kravletæppe med betræk af økologisk bomuld er ideelt til de første forsøg. Og tæppets puffede polstring kan også afbøde de første forsøg på at stå og gå.

De påsyede ører er ikke kun iøjnefaldende - takket være 3D-effekten vil din yndlings små fingre også nyde dem.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: Ø 100cm
  • Udvalgte Design
  • Polstret med puffy hule fibre
  • 3D, med påsyede ører
  • Økologisk bomuld
Materiale og plejeanvisninger:
  • Overmateriale: 100% økologisk bomuld
  • Fyld: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Egnet til tørretumbler, termisk reduceret

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Vejl. pris¹ 535 kr
464 kr