Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
Bæredygtig

Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm


Variant:
  • Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Koalas World 85 x 70 cm
  • Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Drifting Leaves 85 x 70 cm
  • Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Curly Dots 85 x 70 cm
  • Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
  • Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Smoky Stripe 85 x 70 cm

525 kr
Pris
447 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
78 kr-15%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A319978

EAN: 4010395790772

Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Skiftemåttesættet fra Alvi ® består af en skiftemåtte i hvidt og et betræk af økologisk bomuldsstof med designet "Olifant". Puden er behagelig og sikker for dit barn takket være polyesterfyld og tre-sidet afrulningsbeskyttelse. Betrækket er lavet af ren økologisk bomuld og er derfor absorberende, hygiejnisk og særligt skånsomt mod barnets hud. Køling om sommeren og opvarmning om vinteren. Betrækket kan nemt fjernes fra puden og udskiftes.

Produktdetaljer:
  • Mål (bredde x dybde x højde): 85 x 70 x 8 cm
  • Materiale betræk: 100% økologisk bomuld
  • Materiale skiftemåtte: 100% PVC
  • Fyldmateriale: 100% polyurethan
  • Betrækket kan vaskes ved op til 60° C, egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
Alvi ® Skiftemåtte med stofbetræk Olifant 85 x 70 cm
525 kr
447 kr