Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Alvi® Sengetøj Standard Baby Forest 100 x 135 cm
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
336 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Alvi Baby Forest

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299716

EAN: 4010395773423

Alvi® Sengetøj Standard Baby Forest 100 x 135 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hyggeligt blødt sengelinned med et smukt design. Puderne og dynebetrækene matcher enhver indretningsstil og forbliver smukke i lang tid på grund af deres høje kvalitet.

Produktdetaljer:
 • Kærligt designet mønster
 • Størrelse på dynebetræk (længde x bredde): 100 x 135 cm
 • Pudebetrækstørrelse (længde x bredde): 40 x 60 cm
 • Højkvalitets bomuld
Materiale :
 • 100% bomuld
 • Plejeanvisning:
  • Kan vaskes op til 60 ° C
  • Velegnet til tørretumbler, termisk reduceret (et punkt)
  Leveringsomfang:
  • 1 x dynebetræk
  • 1 x pudebetræk

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Alvi

  For en behagelig søvn

  For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

  ALVI sovedragt Mäxchen

  En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

  ALVI madras

  Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi® Sengetøj Standard Baby Forest 100 x 135 cm
  4.6
  36 Kundeanmeldelse
   
  5 stjerner
  | 27
   
  4 stjerner
  | 7
   
  3 stjerner
  | 1
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 1
  Hvad er eKomi?

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Inholdet hentes ...
  Se alle produktanbefalinger

  Vores Topsellers