Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85

Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85


Variant:
 • Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85
 • Alvi Pusleunderlag med betræk, Elefant beige 85 x 70 cm
 • Alvi Pusleunderlag med betræk, Little Bear Beige 85 x 70 cm
 • Alvi Pusleunderlag med betræk, Kanin Sandgrå 85 x 70 cm
 • +5

399 kr
Pris
307 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
92 kr-23%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien Alvi Jumbo grå

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260176

EAN: 4010395753128

Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85
Fint pusleunderlagssæt bestående af et fladt pusleunderlag, som er nemt at rengøre samt et matchende betræk med sødt design.

Produktdetaljer og plejeinstruktioner:
 • Mål: (Bredde x dybde) 70 x 85 cm
 • Betrækket er vaskbart ved 60 °C
 • Egnet til tørretumbleren under bestemte omstændigher
 • Øko-Tex Standart 100
Materiale:
 • Pusleunderlag, betræk: 50% bomuld, 50% polyester
 • pusleunderlag: 100% PVC
 • For: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
77 Bedømmelse
 
58
 
15
 
2
 
1
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Alvi Pusleunderlag med betræk, Jumbo grå 70 x 85
399 kr
307 kr