Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
Variant:
 • Alvi ® madrasfarm 70 x 140 cm
 • Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm

956 kr
Pris
744 kr
Fri fragt
Du sparer
212 kr-22%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299679

EAN: 4010395769891

Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alvi ® madrasser - grundlaget for et sundt sovemiljø

Hvert Alvi ® -produkt er udtænkt, designet og fremstillet med meget kærlighed og omsorg - for at give små jordboere den bedst mulige start i livet. Når vi vælger materialer og fremstiller produkterne, lægger Alvi ® opmærksomhed ikke kun på den højeste kvalitet, men også på retfærdighed og bæredygtighed. Det handler trods alt om dit barns helbred og trivsel.

Eco Planet - med de højeste standarder for mennesker og miljø.

produktoplysninger:
 • Mål: bredde x længde x højde 70 x 140 x 10 cm
 • Kerne: Lodrette og vandrette klimakanaler optimerer fugtregulering og ventilation af madraskernen
 • Slidstærk sikkerhedskanter rundt omkring forhindrer sænkning - ingen fastklemning mellem seng og madras mulig
 • Højkvalitets tiger ALVI komfort skum (koldt skum)
 • Betræk: DIOLEN®ReCIRCLE Polyestergarn
 • Klimakontrol-system - luftgennemtrængeligt stof rundt omkring
 • Separabelt betræk, let at fjerne på grund af lynlås med lynlås
 • Velegnet til allergikere
Plejeinstruktioner:
 • Dæk vaskes op til 60 ° grader
 • Velegnet til tørretumbler
Forklaring til materialer:
 • DIOLEN®ReCIRCLE polyestergarn er lavet af 100% genanvendt PET: energibesparende pr adgang, sparer naturressourcer, reducerer miljøpåvirkningen, høj produktkvalitet

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
4.8
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
Alvi ® madras Eco Planet 70 x 140 cm
956 kr
744 kr