Alvi ® madras Bambus 70 x 140 cmAlvi ® madras Bambus 70 x 140 cm
Pris
614 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298105

EAN: 4010395770118

Alvi ® madras Bambus 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alvi ® madrasser - grundlaget for et sundt sovemiljø

Hvert Alvi ® -produkt er udtænkt, designet og fremstillet med meget kærlighed og omsorg - for at give små jordboere den bedst mulige start i livet. Når vi vælger materialer og fremstiller produkterne, holder Alvi ® ikke kun opmærksomhed på den højeste kvalitet, men også på retfærdighed og bæredygtighed. Når alt kommer til alt handler det om dit barns helbred og velbefindende.

Bambus - Bambus, den grønne fiber fra naturen for mere bæredygtighed.

produktoplysninger:
 • Mål: bredde x længde x højde 70 x 140 x 10 cm
 • Kerne: høj kvalitet tiger ALVI komfort skum (koldskum)
 • Meget god klimaregulering gennem lodrette luftkanaler
 • Sideværts trinbestandige sikkerhedskanter forhindrer synke i - ingen fastklemning mellem seng og madras mulig
 • Betræk: Bambusfiber
 • Hurtig fugtoptagelse og regenerering
 • Blød, særligt behagelig overflade
 • Åndbare og antibakterielle egenskaber
 • Separerbart dæksel, let at fjerne med lynlås med lynlås
 • Egnet til allergikere
Plejeinstruktioner:
 • Dæk vaskes op til 60 ° grader
 • Velegnet til tørretumblere
Materielle forklaringer:
 • Bambus (fiber): vedvarende, rent naturprodukt med bedste miljø onmentale egenskaber for mennesket og naturen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® madras Bambus 70 x 140 cm
Alvi ® madras Bambus 70 x 140 cm
614 kr