Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
-22%
Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
Vejl. pris¹
1.712 kr
Pris
1.338 kr
Fri fragt
Du sparer
374 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A309184

EAN: 4010395777735

Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle Alvi ®-produkter er udtænkt, design ed og fremstillet med stor kærlighed og omhu - for at give små jordboere den bedst mulige start på livet. Ved udvælgelse af materialer og fremstilling af produkterne lægger Alvi ® ikke kun vægt på den højeste kvalitet, men også på fairness og bæredygtighed. Det handler trods alt om dit barns sundhed og velvære.

Under konstruktionen og produktionen af madrasserne er Alvi ® særlig opmærksom på den bedst mulige ventilation af madraskernerne. Luften kan cirkulere, varmeophobning forhindres, og der skabes et behageligt soveklima.

Stjerner og ruder udskåret på babysiden sikrer sammen med 3D-afstandsstoffet den bedst mulige vertikale og horisontale ventilation. Desuden er koldskummet formstabilt og dynamisk i alle retninger.
3D-afstandsstoffet har en luftgennemtrængelig honeycomb-struktur og fuldender temperaturkurven.
Junior siden er lavet af koldt skum med en høj densitet til de højeste krav og en lodret ventilation i midten af kernen.

Produktdetaljer:
 • Mål: bredde x længde x højde 70 x 140 x 10 cm.
 • Materiale: koldt skum med 3D afstandsstof
 • Punktelastisk koldt skum
 • Størst mulig ventilation på grund af udskårne stjerner og diamanter
 • Med træningssikker sikkerhedskant, beskytter mod blå mærker
 • Baby og Junior side
 • Babysiden: 3D-afstandsstoffet perfektionerer temperaturkurven, er formstabilt og dynamisk i alle retninger, optimal klimaregulering gennem lodret og vandret ventilation.
 • Junior side: Stabilt takket være koldt skum med høj densitet, lodret ventilation af kernecentret, Overtræksmateriale: TENCEL®&Dry (73% polyester, 27% lyocell, 100% polyester afstandsstof)
 • Betrækket kan tages af i to dele med lynlås hele vejen rundt
 • Betrækket kan vaskes ved op til 60°, egnet til tørretumbler
 • Velegnet til allergikere
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - A03-0680 Hohenstein HTTI
Materialeforklaring:
 • Koldt skum
  Har råmaterialer af høj kvalitet og en høj punktelasticitet. Koldskum er åbenporet og derfor mere luftgennemtrængelig, dvs. mere åndbar og lettere end andre skumtyper. Desuden er det kendetegnet ved høj modstandsdygtighed, holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenligt og særligt velegnet til allergikere.

 • TENCEL®&Dry
  TENCEL®&Dry-betrækket erstatter det tidligere Celliant-betrækket. Tencel-stoffet er den såkaldte "New Age fiber", 100 % biologisk og er derfor et naturligt råmateriale. Den er særlig god for huden og regulerer klimaet. Et strikket Tencel-stof af høj kvalitet med struktur, som har en særlig blød og nuttet overflade. Betrækket overbeviser med en forbedret punktelasticitet. Overflade- og kantstyret har et integreret klima Control system. Betrækket kan desuden tages af i to dele ved hjælp af en lynlås, der går hele vejen rundt.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
Alvi ® Madras Air Sleep II 70 x 140 cm
Vejl. pris¹ 1.712 kr
1.338 kr