🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cmAlvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm

Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm


Variant:
 • Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm
 • Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft bleu Stripe 44/56 cm

Pris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300727

EAN: 4010395775861

Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den for tidlige baby-sovepose er den optimale størrelse til sikker og sund baby-søvn. Den består af blød, blød bomuld.

For tidlig sovepose SuperSoft
 • Raffineret, blød stofoverflade gennem naturlige enzymer
 • Særligt nem at rengøre - mindre modtagelig for snavs og pletter
 • Mindre fnug og knuder, slidstærkt og superblødt
produktdetaljer:
 • Ydertaske med alsidig lynlås vokser over 3 størrelser med
 • Ekstra trykknap giver større fleksibilitet i armområdet
 • Ydertasken er udstyret med kabeludgang
 • Forstærket søm i ærmetområdet
 • Lavet af ren bomuld af tigerjersey af høj kvalitet
 • Robust og holdbar
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale:
 • ydre taske: 100% bomuld
 • Fyld: 100% polyester
Plejeanvisning:
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • Velegnet til tørretumblere, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat ligger mellem 2 størrelser , reglen er altid: vokse den ud, ikke indgroe den. I dette tilfælde skal du vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Leveringsomfang:
 • 1x yderpose
Hvad bærer babyen under soveposen?
Med TOG-værdier for et optimalt soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål for forældre om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller gør den aktuelle stuetemperatur yderligere sove tøj nødvendig?
Denne TOG-værditabel giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme tekstilernes termiske modstand. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, desto varmere forbliver soveposen. Med denne oversigt ved forældre nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og beklædningsgenstande, der giver din baby det bedst mulige soveklima - for en sikker og afslappende søvn til babyen.

"

Tilbehør

Pris
149 kr
Pris
188 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm
Alvi ® for tidlig sovepose ydersæk SuperSoft rose Stripe 44/56 cm
245 kr