Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm
NYHED Bæredygtig
Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm

Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm


Variant:
 • Alvi ® Badning Poncho Ansigter Blå 60 x 60 cm
 • Alvi ® Badning Poncho Ansigter Pink 60 x 60 cm
 • Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm

297 kr
Pris
271 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A387534

EAN: 4010395794343

Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Bomuldsfrotté badekåbe poncho
 • Høj sugeevne
 • Med trykknap under hver arm
 • Med broderi "Ansigter
 • GOTS-certificeret
Materiale og pleje:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Kan vaskes ved op til 60 °C
 • Egnet til tørretumbler, termisk reduceret
Dimensioner og vægt:
 • Mål: 60 x 60 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
223 kr

Bæredygtighed

GOTS - Global Organic Content Standard

Global Organic Textile Standard er en af de førende standarder indenfor tekstilindustrien med hensyn til økologisk og socialt ansvar. Produkter, der er certificeret med GOTS-seglet, er til mindst 70% lavet af biologisk dyrket materiale. For produkter med tilføjelsen "organic" er andelen mindst 95 %. Standarden tager højde for hele forsyningskæden af tekstiler og garanterer, at produkterne er fremstillet under faire forhold.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm
Alvi ® Badning Poncho Ansigter Hvid 60 x 60 cm
297 kr
271 kr