Alvi ® Baby-Maxxen® - de originale 2-dele, ansigter 44 cmAlvi ® Baby-Maxxen® - de originale 2-dele, ansigter 44 cm

Alvi ® Baby-Maxxen® - de originale 2-dele, ansigter 44 cm


Størrelsesguide

Pris
283 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Alvi Faces

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286088

Alvi ® Baby-Maxxen® - de originale 2-dele, ansigter 44 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den originale Alvi ® Baby-Maxxchen® er den optimale betingelse for sikker og sund babysøvn. Det blev udviklet i mange års samarbejde med jordemødre, læger og plejepersonale og testet i klinikker.

Som alle Alvi ® Baby-Maxes® består den originale e Baby-Maxy lavet af en blød bomuldstrøje af tre sovepladser poser: en let polstret ydre taske med en periferi lynlås og en indre taske med lange ærmer og kosede strikkede manchetter. Det smarte system kan tilpasses ethvert rumklima: på varme sommeraftener kan den indre taske også bruges på egen hånd.

produktdetaljer:
 • To- stykke sovesystem
 • udskæring af nakke og arm justerbar via knopsystem
 • En masse roterende frihed på grund af den specielle pæreformede indre og ydre sæk
 • Omkringslås med lynlås - letter natteble-skiftende ble
 • Komfortabel bagdel uden forstyrrende sømme - til stille søvn
 • Forstærket søm i ærmeområdet
 • Ideel også til overvågede børn: ydre taske og indre taske med kabeludtag
 • Fremstillet i ren, høj kvalitet tigerjersey bomuld
 • Indre taske lavet af jersey med ærmer, indpakningsteknik
 • Robust og holdbar
 • Oeko-Tex Standard 100
materiale:
 • ydre taske: 100% bomuld
 • Påfyldning: 100% polyester
 • Indre taske: 100% bomuld
Vedligeholdelsesinstruktioner:
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • >
 • Velegnet til tørretumbler, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille elskede ligger mellem 2 størrelser, er reglen altid: vokse ud, ikke indvære den . I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Leveringsomfang:
 • 1x ydre taske
 • 1x indre pose

Hvad har babyen på under soveposen?
med TOG-værdier for et optimalt soveklima.
The den rigtige temperatur i babyens barneseng er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål til forældrene om det rigtige tøj: Er soveposen nok, eller gør den aktuelle rumtemperatur nødvendigt med yderligere sovebeklædning?
Denne TOG-værdi-tabel giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme den termiske modstand for tekstiler. Generelt, jo højere TOG-værdi, jo varmere vil soveposen forblive. Med denne oversigt ved forældrene nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver din baby et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® Baby-Maxxen® - de originale 2-dele, ansigter 44 cm
283 kr