ALVI Baby Mäxchen soveposesystem, str.52/62, design 117/6

ALVI Baby Mäxchen soveposesystem, str.52/62, design 117/6


  • ALVI Baby Mäxchen Sovedragt  str. 56/62 Design 480/0
  • Alvi Baby-Mäxchen® - Original 3 dele. - får beige, str. 56/62

519 kr
Pris
417 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
102 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A038911

ALVI Baby Mäxchen soveposesystem, str.52/62, design 117/6
ALVI Baby Mäxchen Original sovepose system

ALVI har beskæftiget sig med emnet sovemiljø meget længe for at finde den optimale løsning til småbørn. Opmærksomheden var især rettet mod problemet overophedning.
Soveposen Baby-Mäxchen består af en inder- og yderpose. Inderposen er fremstillet af 100% bomuld, har lange ærmer, og kan også anvendes som sommer sovepose.
Yderposen kan reguleres i størrelsen, og kan anvendes over længere tid da den kan tilpasses barnets størrelse. Soveposen kan anvendes helt fra fødslen, pæreformen giver barnet god mulighed for at bevæge benene.
Den opstår ingen fare for skader forårsaget af lynlåsen, da denne slet ikke kommer i kontakt med barnets hoved eller hals.

ALVIBABY MÄXCHEN sovepose system 3 delt

1 yderpose
2 inderposer i 2 forskellige størrelser <

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topseller

ALVI Baby Mäxchen soveposesystem, str.52/62, design 117/6
519 kr
417 kr
Top mærker