Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå
Bæredygtig
Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå

Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå


Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® indre taske Jersey økologisk bomuldsrosa
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® inderpose Jersey Organisk bomuld beige
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå

Vejl. pris¹
200 kr
Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299687

Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"De indvendige tasker har en lynlås i omkredsen og er lavet af blød, let økologisk bomuldsjersey. Individuelt også ideel til varme sommernætter.

NYTT - Den indre taske fås nu i pastelfarver.

produktdetaljer:
 • En masse boltefrihed på grund af en særlig pæreform
 • Rund lynlås - letter skift af ble om natten
 • Lavet af ren økologisk bomuldsjersey af høj kvalitet
 • En delikat manchet, der er skånsom mod babyens hud og sikrer en perfekt pasform
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale:
 • 100% økologisk bomuld
< stærk> Plejeinstruktioner:
 • Vaskes op til 60 ° grader
 • Velegnet til tørretumbler, termisk reduceret (ét punkt)
Hvilket størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, er reglen altid: vokse ud, ikke vågne op. I dette tilfælde skal du vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Hvad bærer babyen under soveposen?
Med TOG-værdier for en optimal sovende klima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål til forældre om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller gør den aktuelle stuetemperatur yderligere sove tøj nødvendig?
Dette TOG-værditabellen giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme tekstilernes termiske modstand. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, desto varmere forbliver soveposen. Med denne oversigt ved forældre nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og beklædningsgenstande, der giver din baby det bedst mulige soveklima - for en sikker og afslappende søvn til babyen.

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå
5
83 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå
Alvi ® Baby-Mäxchen® innerpose Jersey Økologisk bomuldsgrå
Vejl. pris¹ 200 kr
180 kr