20% ekstra MODE rabat 👕
20% ekstra MODE rabat 👕
Kopiér koden
SGF13076
00
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
Alvi Baby-Mäxchen® indre taske Allergika Str. 44 - hvid

Alvi Baby-Mäxchen® indre taske Allergika Str. 44 - hvid


Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi Baby-Mäxchen® indre taske Allergika Str. 44 - hvid
 • Alvi Baby-Mäxchen® Indersæk Allergika str. 50-62 - hvid

125 kr
Pris
121 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A119100

Alvi Baby-Mäxchen® indre taske Allergika Str. 44 - hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De inderste sække har en rundtgående lynlås og er lavet af en koselig, let bomuldstrøje. Også ideel til varme sommernætter.
Den indre taske Allergika blev udviklet specielt til børn med allergi, neurodermatitis eller andre hudsygdomme. Den består af koset, let bomuldstrøje og har en speciel dobbelt manchet. Dette kan lægges rundt om den lille hånd og beskytter babyer mod at ridse sig ømme i deres søvn. Den indre taske Allergika fås i størrelserne 44 til 62 og passer i de respektive ydre poser. 

Produktdetaljer:
 • Med særlig håndbeskyttelse
 • Speciel pæreform giver meget frihed til at trampe
 • Rund lynlås - letter natten indpakning
 • Komfort bagfra uden irriterende søm - for en god nattesøvn
 • Også ideel til overvågede børn: Med kabeludgangsåbning
 • Lavet af ren bomuldstrøje i høj kvalitet
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale:
 • 100% bomuld
Vedligeholdelsesinstruktioner:
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • Egnet til tørretumblere, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat ligger mellem to størrelser, skal du altid vokse ud og ikke vågne i. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topseller

Alvi Baby-Mäxchen® indre taske Allergika Str. 44 - hvid
125 kr
121 kr