Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe
NYHED Bæredygtig
Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe

Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe


Variant:
 • Alvi ® Baby hovedbeskyttelse ALVI bino Starfant
 • Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe

Pris
405 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A388638

EAN: 4010395790499

Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ALVI bino - babyhovedbeskyttelse - testet af jordemødre, udviklet og anbefalet af læger.

For første gang tilbyder Alvi ® et patenteret medicinsk produkt sammen med sin nye samarbejdspartner KLUBA MEDICAL. Babyhovedbeskytteren understøtter den anbefalede rygstilling og hjælper med at bevare barnets naturlige hovedform fra begyndelsen. Hovedbeskyttelsen er udviklet i henhold til den nyeste videnskabelige viden og hjælper med at afhjælpe eksisterende hoveddeformiteter.

Læger og jordemødre anbefaler med god grund, at barnet sover i rygstilling, når det skal sove sikkert. Efter fødslen er barnets hoved imidlertid særligt blødt og derfor modtageligt for hoveddeformiteter. Måned for måned bliver hovedet så mere og mere stabilt, og risikoen for at udvikle en ny hoveddeformitet mindskes løbende. Desværre hærder de misdannelser, der allerede er opstået, også efter ca. 6 måneder, og det kan tage længere og længere tid, før de vokser sammen. Med ALVI bino babyhovedbeskytter får barnet den bedst mulige beskyttelse lige fra starten. Det giver en jævn trykaflastning i den anbefalede rygstilling og beskytter således barnets hoved, så det bevarer sin naturlige og runde form.

"Forebyggelse er bedre end behandling" (Dr. Dr. Susanne Kluba, opfinder og udvikler af ALVI bino).
Der er skabt et produkt, som er let at bruge, og som takket være sin ergonomiske form Design giver en høj grad af effektivitet, samtidig med at det understøtter den rygliggende stilling, som læger og jordemødre anbefaler. Med ALVI bino kan babys sundhed understøttes på en ukompliceret og bæredygtig måde.

Produktdetaljer:
 • Patenteret medicinsk produkt
 • Udviklet og anbefalet af læger
 • Understøtter den anbefalede rygliggende stilling og forebygger hoveddeformiteter
 • Hjælper med at afhjælpe eksisterende hoveddeformiteter
 • Udviklet i overensstemmelse med de seneste videnskabelige resultater
 • Ideel til rejser på grund af sin "lille" størrelse, f.eks. i en barnevogn
 • Kun én størrelse til hele brugsperioden - du behøver ikke at købe og fylde op igen
 • Med praktisk opbevaringspose
 • Blødt, åndbart betræk i økologisk bomuldsjersey
 • Aftageligt og vaskbart betræk med velcrolukning til individuel størrelsesjustering
Materiale og plejeanvisninger:
 • Betræk: 100 % økologisk bomuld
 • Betrækket kan vaskes ved 60 °C
 • Egnet til tørretumbler, termisk reduceret

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
391 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe
Alvi ® Baby hovedbeskytter ALVI bino Smoky Stripe
405 kr