❄ VINTER RABATTER ❄
❄ VINTER RABATTER ❄
Ekstra rabat:
Spar op til 500 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s NavyAlvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy

Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy


Variant:
 • Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy
 • Alvi, Ammepude med betræk, Elefant Beige
 • Alvi, Ammepude, Little Dots Grå
 • Alvi Ammepude med betræk Stjerner grå
 • +3

Pris
613 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300353

EAN: 4010395772884

Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smuk ammepude med matchende betræk til en bedre og mere afslappet position for mor og barn. Lindrer moderens skuldre, nakke, ryg og arme og understøtter babyens mave, ben og rygsøjle. Det gør også barnets drikkeproces lettere. På grund af den tavse og forurenende testede mikroperlefyldning kan ammepuden også ideelt bruges som positioneringspude under graviditeten. Den praktiske sikkerhedssløjfe forhindrer puden i at glide fra hinanden.

Produktdetaljer og plejeinstruktioner:
 • længde: ca. 190 cm
 • Cover vaskes op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumblere, termisk reduceret
 • Med sikkerhedssløjfe
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale:
 • Sygepudebetræk: 100% bomuld
 • Sygepude: 92% polyester, 8% bomuld
 • Fyldning: mikroperler, ca. 0,5 mm (lav støj), forurenende testede perler lavet af ekspanderet polystyren (EPS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
43 Bedømmelse
 
37
 
4
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Alvi ® ammepude med betræk Jersey Heart s Navy
613 kr