Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx08) Sympa Tex, beige / hvidvask - Sahara

Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx08) Sympa Tex, beige / hvidvask - Sahara


Variant:
  • Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx08) Sympa Tex, beige / hvidvask - Sahara
  • Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx12) Sympa Tex, sort / lysgrå - Black Fede

670 kr
Pris
380 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
290 kr-43%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A080781

EAN: 4897015975791

Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx08) Sympa Tex, beige / hvidvask - Sahara
Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard

Mærkekvalitet fra Huset ALTA BÉBE

Køreposen Fleece Klima Guard fra Altabebe holder deres barn varmt. Takket være kuglefiber-fyldningen virker køreposen temperatur-stabil. Derudover sørger det åndbare ydermateriale for yderligere beskyttelse mod vejret, og som i øvrigt også er vandafvisende og vindtæt. Hovedområdet er ved den aftagelige hætte særligt godt beskyttet. Med en løbegang kan du give dit barn optimal beskyttelse. Hætten kan du også fjerne senere, så deres barn har mere plads i hovedområdet. To lynlåse gør, at køreposen kan reguleres i vidde så den passer til dit barn.
Med de tre yderligere lynlåse og de seks seleslidser fås en let håndtering. Med skridsikre knopper og reflektor-striber for at give ekstra sikkerhed.

Køreposen passer til alle Jogger-, Buggies, børne- og sportsvogne.

• Mål: 90 x 45 cm
• Materiale:
- ydermateriale: 100% taslan
- fyld: 100% polyester
• Plejeanvisning: Vaskbar op til 30°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topseller

Altabebe vinter-kørepose, Klima Guard (AL2278sx08) Sympa Tex, beige / hvidvask - Sahara
670 kr
380 kr