Altabebe vindtæppe Downtown grå
Pris
241 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A222075

Altabebe vindtæppe Downtown grå
Vindtæppe- et godt alternativ til køreposen, kan bruges hele året rundt, kan opbevares i en lille taske og fastgjort til barnevognen, så den kan tages med overalt. Praktisk: Kan også bruges som et tæppe eller et kravleunderlag.

Tekniske detaljer:
  • Ydermateriale: 100 % polyester
  • Materiale indvendigt: 100% blød berber fleece
  • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: (bredde x højde) ca. 100 x 70 cm
  • Rengøring: Vaskbar ved 30 °C
  • Vægt ca. 0,25 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topseller

Altabebe vindtæppe Downtown grå
241 kr
Top mærker