EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Altabebe Vinddækken, mørkegrå melange
p.t. udsolgt

Altabebe Vinddækken, mørkegrå melange

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

175 kr
95 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 80 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A215303

Altabebe Vinddækken, mørkegrå melange
Altabebe vinddækken - et godt alternativ til køreposen, som passer til alle babybuggy, klapvogn eller babybæreseler. Praktisk og universel, kan bruges som et tæppe, kravleunderlag eller skiftemåtte. Ved hjælp af båndene i hvert hjørne kan vinddækkenet nemt og hurtigt fastgøres til barnevognen / buggy / bæreselen. Kan nemt og hurtigt tages med over alt. Takket være de nøje udvalgte og anvendte materialer, kan det anvendes hele året rundt. Det stilfulde Melange ydremateriale er lavet af 100% Pear Polyester, som er både vind- og vandtæt. Indersiden er foret med Polar fleece, som sikrer dit barns varme og komfort. Vaskbar ved 30 grader

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.