I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
altabebe Travel Safety Kit sort/grå
Pris
225 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313340

EAN: 4260315693694

altabebe Travel Safety Kit sort/grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Travel Safety Kit fra altabebe indeholder alt, hvad du har brug for, så den næste biltur bliver mere behagelig og sikker for dig og dit barn.

Sikkerhedsbagespejl
Takket være det sikre bakspejl kan du også holde øje med dit barn under bilturen. Ved hjælp af stroppen kan bakspejlet fastgøres og drejes 360 grader takket være et kugleled. Ud over funktionalitet og nem installation er der også skabt en moderigtig Design . Den bløde ramme giver et elegant udseende og sikrer, at spejlet er let at rengøre.

Pude til autostol
Barnestolspude XL altabebe giver endnu mere beskyttelse og komfort til din bil og dit barnestol. Tegn på slitage hører nu fortiden til! Det skridsikre Design underlag giver ekstra stabilitet til barnestolen efter montering. Særlige netlommer sikrer opbevaring af børnenes legetøj og giver dit barn direkte adgang til det. Med en ekstra høj rygdel på 117 cm vil din autostol fortsat være beskyttet, selv efter en vækstspurt. Puden kan fastgøres med stropperne og er kompatibel med selesystemerne.

Selvklæbende solbeskyttelse
Med sin UV 30+ beskyttelsesfaktor beskytter den mod varme og sollys og køler dermed din bil. Takket være den elastiske og selvholdende form er den meget nem at fastgøre.

Tekniske detaljer:
Sikkerhedsbagespejl:
  • Mål: (længde x bredde x højde) 24,5 x 17,5 x 8,5 cm
  • Materiale: ABS, akryl
Betræk til autostol XL:
  • Mål: (bredde x højde) 45 x 117 cm
  • Materiale: 100 % polyester
Selvklæbende solskærm:
  • Mål: (bredde x højde) 48 x 30 cm
Leveringsomfang:
  • 1x sikkerhedsspejl bagudvendt
  • 1x Betræk til bilsæde XL
  • 2x Selvklæbende solskærm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: altabebe Travel Safety Kit sort/grå
5
15 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

altabebe Travel Safety Kit sort/grå
altabebe Travel Safety Kit sort/grå
225 kr