Altabebe sikkerhedsspejl Carbon sort / grå

Altabebe sikkerhedsspejl Carbon sort / grå


Pris
152 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304330

EAN: 4260315693403

Altabebe sikkerhedsspejl Carbon sort / grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Takket være Altabebes sikkerhedsspejl kan du også holde øje med dit barn under lange bilrejser. Bagspejlet kan fastgøres ved hjælp af bæltet og drejes 360 grader ved hjælp af en kugleled. Ud over funktionalitet og nem installation er der også skabt et stilfuldt design.

produktdetaljer:
  • Med kugleleddet kan spejlet UM360 grader drejes
  • Sikker fastgørelse til nakkestøtten med et bælte
  • Nyt carbon Design til et slankt, moderne udseende
  • Let at installere og afinstallere
Teknisk detalje:
  • Mål (længde x bredde): 25,5 x 17,5 cm
  • Materiale: ABS, akryl

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topsellers

Altabebe sikkerhedsspejl Carbon sort / grå
Altabebe sikkerhedsspejl Carbon sort / grå
152 kr