Altabebe opbevaringbox til bleer og plejeprodukter Grå

Altabebe opbevaringbox til bleer og plejeprodukter Grå


Pris
159 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304342

EAN: 4260315693434

Altabebe opbevaringbox til bleer og plejeprodukter Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne redskabsboks kan du gemme alt hvad du har brug for ved puslebordet. Den store indvendige lomme er beregnet til opbevaring af bleer, og de 2 små netlommer på siderne giver plads til plejeprodukter og tilbehør.

Takket være de to clips til fastgørelse kan arrangøren let og sikkert fastgøres til alle børnesenge eller pusleborde, lavet af moderne og let vedligeholdelsesstof, er vandafvisende og kan let tørres af med en fugtig klud, når de er snavsede.

produktoplysninger:
  • 2 clips til sikker fastgørelse
  • Inderlomme til bleer
  • Sidelommer til plejeprodukter og tilbehør
  • Let at fastgøre til alle børn senge eller pusleborde
  • Vandafvisende og let at vaske af
Tekniske detaljer:
  • Materialedetaljer: Polyester og pap
  • Plejeinstruktioner: Tør af med en fugtig klud

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topsellers

Altabebe opbevaringbox til bleer og plejeprodukter Grå
159 kr