Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap mørkegrå

Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap mørkegrå


  • Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap marine
  • Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap sort
  • Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap beige

779 kr
Pris
724 kr
Fri fragt
Du sparer
55 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A186061

Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap mørkegrå
Altabebe Winter lammeskind køreposer er kombinationen af deres erfaring, nyskabende tænkning og fine kvalitet, som tjener et formål: Sikkerhed og komfort hos din baby. Gennem porerne i læderet vil den regelmæssig luftudveksling kunne foregå. Fremstillet af af ​​ren uld og læderet giver en sund indre varme. Der opstår en varmeakkumulator mellem kroppen og ulden. Dette holder dit barn behageligt varmt uanset udetemperaturen. Intet andet materiale er i stand til at opbevare fugt i sig selv og senere returnere det til ydersiden. Derfor giver Altabebe lammeskinds køreposer en sund atmosfære for dit barn, hvilket ikke opnås ved noget andet materiale. Lammeskins køreposerne er desuden vandafvisende og åndbar. Denne kørepose kan reduceres ved hovedområdet. Takket være 3 lynlåse kan køreposen åbnes helt op, således at dit barn ikke sveder under køreturen i bilen. Køreposen kan også anvendes i barnevognskassen og beskytter dit barn mod blæst og kulde. Inden i er der naturligt og varmende lammeskind. For mere synlighed i mørket har lammeskinskøreposens fodsøm en lynlås med sikkerhedsreflektorstrimler. Vaskbar ved 30 grader

Mål og vægt:
  • Ydermateriale: 100% polyester
  • Indeni: 100% lammeskind
  • For: 100% polyester
  • Størrelse: 75 x 38 x 6 cm
  • Vægt: 0,7 kg
  • Vaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topseller

Altabebe Lammeskind kørepose til babyautostol Nordkap mørkegrå
779 kr
724 kr
Top mærker