Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh beige

Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh beige


 • Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh marineblå
 • Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh lyseblå

Pris
244 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A129113

EAN: 4260315691010

Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh beige
Antitranspirant indlægget fra Altabebe sørger for den bedste kørekomfort til dit barn på varme sommerdage. Altabebe har designet indlægget således, at luften cirkulerer optimalt og forebygger varmeophobning. Dermed sveder barnet mindre.
Derudover har indlægget mange yderligere, praktiske funktioner. Indlægget kan for eksempel benyttes som sædeformindsker i autostolen til de helt små. Sædeindlægget er fremstillet af kvalitetsskumstof, der sørger for, at det kan tilpasse sig barnets kropsform optimalt.
Udstyret med bælteslots, således at indlægget kan sikres til klapvogne, autostole, m.m.

Produktdetaljer:
 • Åndbar
 • 8 seleslidser
 • 100% Lifeline-polyester
 • 3D pasform

Tekniske detaljer:
 • Ydermateriale: 100 % Lifeline Polyester
 • Fyld: Skumstof
 • Mål: 84 x 44 cm
 • Vægt: 0,18 kg
 • Vaskbar ved 30°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topseller

Altabebe Indlæg til klapvogn Lifeline Mesh beige
244 kr