Altabebe, Håndvarmer Alpin, Olive-Whitewash
  • Altabebe, Håndvarmer Alpin, Brun-Whitewash
  • Altabebe, Håndvarmer Alpin, Beige-Whitewash
  • Altabebe, Håndvarmer Alpin, Blå-Marine

179 kr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
15 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A221887

Altabebe, Håndvarmer Alpin, Olive-Whitewash
Holder dine hænder dejlige varme på kolde eller våde vinterdage. Passer til alle standard barnevognsmodeller Ydremateriale er vind og vandtæt Let at montere på barnevognsstyret Let at sætte på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Ydermateriale: 100% polyester
  • Indermateriale: 100% blød polarfleece
  • For: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.
Altabebe, Håndvarmer Alpin, Olive-Whitewash
179 kr
164 kr
Top mærker