Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Sort
  • Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Mørkegrå
  • Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Marine
  • Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Beige

489 kr
Pris
390 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
99 kr (20%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A224084

Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Sort
Altabebes håndvarmer er designet til at beskytte forældrenes hænder mod kulde, vind og vand. Deres håndvarmere er ideel til at holde hænderne varme. Ikke flere kolde fingre! Let at montere på håndtaget. Let at sætte på og tage af. Ydre materiale er vind- og vandtæt, indvendig: naturlig og ekstremt varm lammeskind.

Produktdetaljer:
  • Ydermateriale: 100% polyester
  • Indermateriale: 100% lammeskind
  • For: 100% polyester

Tekniske detaljer:
  • Mål: (Længde x bredde x højde) 58 x 24 x 6 cm
  • Rengøring: Vaskbar ved 30 °C
  • Vægt ca. 0,3 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.
Altabebe, Håndmuffe Nordkap, Lammeskind, Sort
489 kr
390 kr
Top mærker