Altabebe autostolbetræk med iPad / tablet-rum Sort / Grå

Altabebe autostolbetræk med iPad / tablet-rum Sort / Grå


Pris
190 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304368

EAN: 4260315693427

Altabebe autostolbetræk med iPad / tablet-rum Sort / Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Altabebe-bilsædeovertrækket giver endnu mere beskyttelse og komfort til din bil og barnesæde. Tegn på slid hører fortiden til! Det skridsikre design af underlaget giver ekstra stabilitet for barnesædet efter installation. Specielle netlommer sikrer opbevaring af barnets legetøj og giver dit barn direkte adgang til dem.

Med en ekstra høj rygsektion på 121 cm er din bilsæde stadig beskyttet, selv efter en vækstspurt. Puden kan fastgøres med stropperne og er kompatibel med bæltesystemerne.

produktoplysninger:
  • Isofix egnet
  • Velegnet til alle konventionelle bilsæder
  • Vandafvisende og let vaskbar materiale
  • Nem installation på få sekunder
  • Fast hold uden konstant glidning
  • Skridsikkert materiale på undersiden for ekstra greb
  • Gennemsigtig iPad-etui

Tekniske detaljer:
  • Dimensioner (bredde x højde): 47 x 121 cm
  • materiale: 100% polyester
  • Plejeanvisning: Tør af med en fugtig klud

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Vores Topsellers

Altabebe autostolbetræk med iPad / tablet-rum Sort / Grå
190 kr