Alpine Ørebeskyttelse Pluggies Børn, hvid
Pris
95 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289825

EAN: 8717154023541

Alpine Ørebeskyttelse Pluggies Børn, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mange børn udsættes regelmæssigt for overdreven støj. Specielt til denne Alpin e Pluggies Kids har udviklet ørepropper til børn i alderen tre til tolv år. Disse multifunktionelle høreværn kan bruges til flere formål. De dæmper for kraftig høj omgivelsesstøj, forhindrer, at vand trænger ind i øret, forbedrer koncentrationen og forhindrer ørepropper, når man flyver.

20 års erfaring har gjort det muligt for Alpin at udvikle en ideel ny model af ørepropper. Ørepluggernes meget gennemtænkte og omfattende testede form sikrer en fremragende pasform.

Pluggies Ørepropper til børn er udstyret med de specielle Alpin eAcousticFilters. Disse filtre dæmper støjen maksimalt, men sikrer, at barnet stadig kan høre miljøet tilstrækkeligt. Pluggies Kids ørepropper regulerer også det ubehagelige pres på trommehinden i en fly. Filtrene fungerer som en ventil og sikrer en jævn og konstant trykbalance mellem omverdenen og mellemøret. Dette giver Eustachi-røret tid nok til at tilpasse sig trykforskelle.

Alpin e Pluggies Kids er lavet af Alpin eThermoShape materiale specielt udviklet af Alpin e. Dette materiale tilpasser sig ørens form, så ørestikkene passer nøjagtigt ind i øregangen. Så de sidder meget behageligt i øret, og børnene bærer ørepropper med stor fornøjelse, hvad enten de er i badeværelset, i skoleklassen eller under trommeundervisningen. ATS indeholder ingen siliconer, er allergivenligt og forårsager derfor ikke allergiske reaktioner.

produktoplysninger:
 • Emballeringsmål (LxBxH): 8 cm x 2 cm x 10 cm
 • Vægt: 28 g
 • Materiale: Termoplastisk materiale
 • Leveringsomfang: to universelle e, termoplastiske høreværn, to akustiske filtre, Alpin e klistermærker, plast opbevaringsboks, Alpin e indsættelseshylster
 • Forebygger høreskader
 • Holder vand væk fra øret
 • Let at placere i øret
 • Ingen siliconer
 • Genanvendelig
 • Samtale kan stadig forstås takket være det unikke Alpin eAcousticFilters ™
 • Meget blødt Alpin eThermoShape ™ -materiale, så meget behageligt
 • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Alpine Ørebeskyttelse Pluggies Børn, hvid
Alpine Ørebeskyttelse Pluggies Børn, hvid
95 kr