aden Vasketøj støvet 3-pakning

aden Vasketøj støvet 3-pakningPris
102 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274623

EAN: 0842332110145

aden Vasketøj støvet 3-pakning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tre superbløde vaskeklude i smuk grå tone med forskellig design. Med disse bløde vaskeklude af aden af ??aden + anais lavet af 100% bomuldsmuslin kan børn og voksne i alle aldre skrubbe sig selv med komfort og stil. De er blide nok til følsom hud, men holdbare nok til daglig brug og blødgøres med hver vask. Disse uundværlige hjælpemidler til et vellykket bad har også en praktisk løkke, som du nemt kan hænge dem til tørre efter brug.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner : 28 x 28 cm
  • Materiale: 100% bomuldsmuslin

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

aden Vasketøj støvet 3-pakning
102 kr