aden vaskeklud dapper pakke med

aden vaskeklud dapper pakke med


Variant:
  • aden vaskeklud dapper pakke med
  • aden Washcloth dukkepakke af
  • aden Vasketøj støvet 3-pakning

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274622

EAN: 0842332110121

aden vaskeklud dapper pakke med
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pænt sæt bestående af tre vaskeklude med tre forskellige Designs i flot blå. Med disse bløde vaskeklude fra aden af ??aden + anais lavet af 100% bomuldsmuslin kan børn og voksne i alle aldre skrubbe sig selv med komfort og stil. De er blide nok til følsom hud, men holdbare nok til daglig brug og blødgøres med hver vask. Disse uundværlige hjælpemidler til et vellykket bad har også en praktisk løkke, som du nemt kan hænge dem til tørre efter brug.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner : 28 x 28 cm
  • Materiale: 100% bomuldsmuslin

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

aden vaskeklud dapper pakke med
104 kr