App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Kun i dag
APP6F1626
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
aden ® Puck håndklæder stjernehimmel 4 pak
Variant:

Pris
269 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292832

EAN: 0842332147974

aden ® Puck håndklæder stjernehimmel 4 pak
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Åndbar og silkeagtig blød rygsæk lavet af 100% bomuldsmuselin af aden af ??aden + anais for babyens komfort og forældrenes sindsro. Puckede babyer føler sig ofte særlig sikre, da puckering minder dem om den sikre og hyggelige følelse i livmoderen. Når du pucker din baby, forhindrer du også din baby i at vågne op ved spontane refleksbevægelser med armene, den såkaldte Moro-refleks - så du og din baby sover meget mere fredeligt om natten.

Disse puckers er specielt store (112 x 112 cm), hvilket ikke kun gør puckering lettere, men også gør dem utroligt alsidige. Med puckark fra aden af ??aden + anais vil det være meget lettere at lægge dit barn i seng. De er også alsidige - som klapvogntøj, en spittoon klud, et ammetæppe, en legemåtte eller en skiftemåtte, når man er ude og næsten for at nævne nogle få - og læg dit barn i blød komfort, der forbliver selv efter mange vaske.

produktdetaljer:
  • Mål: 112 x 112 cm
  • Materiale: 100% bomullsmussel
  • Vaskemaskine og tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - aden ® Puck håndklæder stjernehimmel 4 pak
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

aden ® Puck håndklæder stjernehimmel 4 pak
269 kr