10% mandagsrabat!
10% mandagsrabat!
Kopiér koden:
MFMK5273
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

aden Disney spittoons flyvende dumbo 5er Pack
p.t. udsolgt

aden Disney spittoons flyvende dumbo 5er PackPris
167 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274578

EAN: 0842332125446

aden Disney spittoons flyvende dumbo 5er Pack
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Om aden af ??aden + anais:
Vi er overbeviste om, at du ikke bør efterlade noget materiale på din baby undtagen blød, åndbar muslin. Vi mener også, at dette ""mirakelmateriale"" og alle dets fordele bør være tilgængeligt for alle forældre og plejere. Derfor har vi fået aden ved aden + anais-indsamlinger blev introduceret. Ved at oprette produkter med små ændringer af dem i vores aden + anais-sortiment, kunne vi gøre de beroligende muslinprodukter tilgængelige overalt og for alle. 

Spittoon flyvende dumbo af aden by aden + anais har den rigtige størrelse til undervejs (60 x 60 cm). Takket være 5-pakken kan du altid have en af ??disse uundværlige klude til rådighed. Læg dem bare i din blepose eller håndtaske eller lad et par stå i din bil eller børnehave - uanset hvor du går med din baby i løbet af dagen. De væsentlige allroundere er lavet af 100% bomuldsmuslin, hvilket gør dem bløde, absorberende og åndbare - perfekte som udskiftningsknaller, spittoons, sikkerhedstæpper og mere.

Produktdetaljer:
  • Mål: 60 x 60 cm
  • Materiale: 100% bomuldsmuslin
  • Vaskemaskine og tørretumbler tør
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller